Lifestyle

Mijn plannen voor deze zomer

Hoera, de zomer is nu echt begonnen! Het was de afgelopen dagen al heerlijk weer en ik hoop dat het zo blijft. Voor het einde van de lente had ik eerst een korte stedentrip gepland, maar die heb ik vanwege een verhuizing even uitgesteld tot na de zomer. Wel heb ik veel andere leuke plannen voor de zomerweken die ik deel in dit artikel.

Dagje (werken) aan het strand

Het lijkt mij heel fijn om een dag (of twee) te werken aan het strand. Laptop mee, op slippers (of voeten in het zand) en ijskoude drankjes. Met een muziekje op de achtergrond en uitzicht op zee. Ik heb afgelopen maand verschillende artikelen gelezen over strandtenten en mij lijkt het leuk om eens naar Elements Beach of Rapa Nuì te gaan.

Picknicken

Lekker buiten picknicken met zelfgemaakte gerechtjes staat al een poosje op mijn lijstje. Met de fiets zit ik zo in de natuur, dus ik zou wel een keertje de picknickmand mee willen nemen en dan gezellig picknicken in het bos of op de heide. Ik ben alvast aan het kijken wat lekkere dingen zijn om mee te nemen. Zo vind ik salades in een potje er heel leuk uit zien en lijken wraps met roomkaas mij ook erg lekker.

Een roadtrip maken

Ik vertelde al eerder dat ik helemaal geïnspireerd was om een roadtrip te maken. Mijn huidige auto is hiervoor niet echt geschikt (geen airco), maar toen kwam ik op het idee om een auto te huren voor een paar dagen. Het lijkt me heerlijk om een weekendje weg te gaan met de auto, bijvoorbeeld naar België of Frankrijk. Het Loiregebied lijkt me ook heel mooi, maar dat is weer net iets verder weg.

Hortus Botanicus

Al heel lang staat een bezoekje aan de Hortus botanicus in Leiden of in Amsterdam op mijn lijstje. Ik twijfel nog naar welk van de twee ik zal gaan, maar allebei kan natuurlijk ook 😉 Het liefst zou ik het combineren met een spontane fotoshoot, maar van alleen planten bekijken en fotograferen wordt ik ook al heel vrolijk 🙂

Experimenteren

Fotografie is mijn favoriete hobby en ik merk dat ik op vakantie altijd veel foto’s maak, maar in het dagelijks leven is dat een stuk minder. Het lijkt mij wel tof om een fotochallenge te doen, waarbij ik elke dag een foto moet maken. Daarnaast zou ik ook graag meer willen experimenteren met bijvoorbeeld zonsondergangen. In de zomer zijn deze altijd heel mooi en kun je bijzondere foto’s maken.

Wat zijn jouw plannen voor de zomer? En heb je misschien nog tips of inspiratie voor een leuke roadtrip voor een weekend?

2 reacties op “Mijn plannen voor deze zomer

  1. Oeh oeh, mag ik mee als je een roadtrip gaat maken?

    Like

Plaats een reactie