Lifestyle

Mijn doelen voor de komende tijd

Palmbomen

Jullie hebben vast wel gemerkt dat het de laatste tijd erg rustig was op mijn blog. Dat klopt. Ik ben in juli namelijk begonnen met een nieuwe baan als Community Manager voor een nieuw platform en dat betekende hard werken.

Na twee maanden heb ik eindelijk een vrij weekend gehad en ben ik niet elke dag meer bezig tot in de laatste uurtjes met werk. Mijn baan is heel leuk, maar nu is het ook tijd voor wat meer ontspanning.

Een terugblik

Aan het begin van de zomer had een aantal plannen opgeschreven met dingen die ik graag wilde doen. Daarvan zijn er drie gelukt, yay! In de zomer had ik vaak de pech dat het regende in het weekend. Toen het een dag mooi weer was, heb ik lunch gemaakt en ben ik ergens in de natuur wezen picknicken. Daarnaast ben ik ook naar de Hortus Botanicus in Amsterdam geweest en heb ik deze zomer meer geëxperimenteerd met foto’s maken. De roadtrip en het dagje strand zijn nog niet gelukt, vooral omdat het strand gewoon heel ver weg is. De roadtrip staat nog wel steeds op de planning. 

Meer bloggen

Ik heb nog een heleboel ideeën op de plank liggen en ik zou graag weer twee blogpost per week willen publiceren. Het is in elk geval hoognodig tijd om weer eens wat artikelen te schrijven, want ik ben bijna door mijn voorraad heen. Daarvoor heb ik natuurlijk wel de tijd en energie voor nodig en dat brengt me bij het volgende punt.

Ontspanning

Even een weekend leuke dingen doen, zoals het eindelijk bezoeken van de Hortus. En niet aan werk denken. De afgelopen weekenden was ik of nog bezig met werk of mijn hoofd zat te vol om überhaupt een artikel te schrijven voor mijn blog. Ik ga dus proberen om mijn weekend zoveel mogelijk vrij te houden en te ontspannen. Wel wil ik nog een paar leuke uitstapjes maken.

Een weekendje weg

De komende maand zou ik heel graag nog een weekendje weg willen. Gewoon even er tussenuit en in een andere stad. Ik heb niet zoveel zin om te vliegen, dus mij lijkt een stad in België een leuk idee. Gent lijkt me heel mooi, maar Antwerpen is ook leuk. Of misschien Brussel wel.

Als jullie nog tips hebben voor een leuke bestemming in België, dan hoor ik het graag! Blogpost met inspiratie voor een stad zijn ook altijd leuk 🙂

13 reacties op “Mijn doelen voor de komende tijd

  1. Brugge schijnt ook een hele leuke stad te zijn!

    Like

  2. Van harte met je baan. Goed dat je nog meer gaat bloggen. Ik ben erg benieuwd naar je volgende posts. Hortus is erg leuk.

    Like

  3. Van harte gefeliciteerd met je nieuwe baan, snap best dat je dan wat minder tijd hebt voor je blog. Maar fijn dat je weer terug komt en meer gaat posten. Brussel is echt een toffe stad, zelf vorig jaar geweest

    Like

  4. Antwerpen is een topidee 🙂 gent is ook ook heel mooi hoor. heb net een blogpost geplaatst over een leuk adresje om lekker te ontbijten of lunchen. kan misschien een ideetje zijn?!

    Like

  5. Ik las net een mooi blog over de Ardennen, ook wel gaaf

    Like

  6. Brugge of Antwerpen! En als je liever voor de natuur gaat en de wat kleinere plaatjes, dan zijn de Ardennen een aanrader.

    Like

  7. Toevallig ben ik onlangs in Brugge én Gent geweest. Mijn voorkeur gaat meer uit naar Brugge; meer te zien en te doen. En ik vond het historische centrum écht fantastisch!

    Like

Plaats een reactie