Persoonlijk

Maandoverzicht september: Happinez festival en citytrip geboekt

De afgelopen twee maanden is er helaas geen maandoverzicht online gekomen, omdat ik te druk was met mijn nieuwe baan. Nu heb ik weer meer tijd om te bloggen en blik ik terug op de afgelopen maand.

Mijn reizen

In september ben ik niet op reis geweest, maar was ik lekker in Nederland. Afgelopen maand ben ik naar het Happinez festival geweest en eind augustus bracht ik een bezoekje aan de Hortus Botanicus. Daarnaast ging ik op familiebezoek en ging ik uit eten in Amsterdam. O ja, ik maakte ook eindelijk een vakantiealbum en inmiddels heb ik er nog twee gemaakt 🙂

Hoewel ik de afgelopen maanden niet weg ben geweest, heb ik al leuke vooruitzichten! Volgende maand ga ik met twee vriendinnen naar het warme Barcelona op citytrip. De laatste keer dat we samen op vakantie gingen, was naar Nice. Ik heb er erg veel zin in en het lijkt mij een super gave stad. Ook kan ik niet wachten om lekkere eettentjes te ontdekken en langs het strand te wandelen. Daarnaast heb ik ook een vakantie geboekt naar Zuid-Spanje. Daar zal ik je later meer over vertellen.

Florence uitzicht Campanile

De best gelezen blogposts

De meest gelezen blogpost van september was het artikel over mijn stedentrip naar Florence. Daarna volgde de blog over Faro en 5 manieren om te reizen als student.

Mijn favoriete blogpost

Hoewel ik hem officieel in augustus heb geplaatst, is de blog over de Hortus Botanicus in Amsterdam mijn favoriete post. Het was heerlijke om even een dagje niks te doen, tussen alle stressvolle dagen met werk. Ik ging speciaal naar de Hortus om foto’s te maken en dat was erg leuk om te doen. Vooral in de kassen kon je mooie foto’s maken.

Hortus Botanicus Amsterdam-14

Mijn favoriete blogposts van andere bloggers

Afgelopen maand heb ik ook weer blogs van anderen gelezen. Dit waren mijn favorieten.

Jessica vertelt in haar blog hoe je geld kan verdienen als digital nomad. Het lijkt me heel gaaf om al werkend de wereld over te reizen, maar aan de andere kant is dat ook best wel spannend. Je geeft veel zekerheden op en je moet toch elke maand genoeg opdrachten hebben om rond te komen. Gelukkig zijn er nog best wel wat mogelijkheden. Het liefst zou ik als tekstschrijven werken en sfeerreportages maken voor tijdschriften of werken als reisspecialist.

Heleen schreef een super uitgebreide blog over haar favoriete tools voor fotografie en bloggen. En dit is nog maar deel één. Er zitten nog best wel wat apps en programma’s tussen die ik nog niet ken, dus een aantal wil ik de komende tijd gaan uitproberen.

De blog van Iris vond ik erg leuk om te zien. Vooral omdat ik ook in Puerto de Mogan ben geweest. Het is één van de sfeervolste stadjes van het eiland. De foto’s van Iris zijn prachtig om te zien.

Heb jij al vakantie plannen?

16 reacties op “Maandoverzicht september: Happinez festival en citytrip geboekt

  1. Vakantieplannen? Elke dag heb ik die 😉 Misschien aan het eind van het jaar nog even snel naar Tenerife 😉

    Like

  2. AL met al een fijne maand achter de rug. Happinez wil ik ook steeds naartoe, maar dat komt er niet van. Misschien volgend jaar. 😉

    Like

  3. Hier niet echt vakantieplannen meer, alhoewel wij wel in januari nog naar Vegas willen

    Like

  4. Nee nog geen vakantie plannen. Maar het zou wel welkom zijn!!! Lekker naar een mooi natuurgebied ofzo.

    Like

  5. Ik heb nog geen nieuwe vakantieplannen. In de zomervakantie wel 2 keer weggeweest, dus ik kan weer even vooruit.

    Like

  6. Nee, geen vakantieplannen hier. Hoewel ik wel mijn dochter ga opzoeken in Londen in maart.

    Like

  7. Wat een leuk overzicht!
    Barcelona is echt een leuke stad! Alvast heel veel plezier, hihi.
    Ik heb verder nog geen vakantie plannen, Ga veel werken denk ik….

    Like

  8. Wat goed trouwens dat je een vakantie album hebt gemaakt. Heel verstandig ook, want als je dat niet snel doet vergeet je het.

    Like

  9. Toch een fijne maand achter de rug. Wel leuk dat de volgende trip alweer gepland is. Jou augustus blog over amsterdam heb ik eveneens gelezen en is wel eens leuk idd om te bezoeken

    Like

  10. Wat een fijne en goedgevulde maand heb je gehad in augustus! Fijn om lezen!

    Like

  11. Leuke maand heb je gehad! Florence is ook echt prachtig he.

    Like

  12. Wat leuk zo een overzicht, met ook je populaire artikelen erin. Vakantie, ja over een week of 5-6 naar Dubai!

    Like

  13. Leuk dat je met vriendinnen naar Barcelona gaat! Ik ben er een paar keer geweest inmiddels en het is echt een leuke stad. Wij gaan zelf trouwens ook nog een weekje die kant op en wie weet doen we dan ook nog weer een dagje Barcelona.

    Like

  14. Wat leuk om zo’n overzicht te zien en ook ontzettend leuk dat je een citytrip gaat maken!

    Like

  15. Leuke maand. Hoe was het festival? Wilde eigenlijk ook wel graag heen.

    Like

  16. praktijkannekestuij

    Ik ga binnenkort naar Curacao om onze pasgeboren kleinzoon in de armen te nemen. Een betere vakantie kan ik mij niet indenken!

    Like

Plaats een reactie