Hotspots

Hotspot Florence | La Ménagère

Hotspot Florence La Ménagère

Op onze laatste ochtend in Florence gingen we naar het trendy restaurant La Ménagère. We waren ’s avonds al een keer voorbij dit restaurant in het centrum gelopen en het zag er mooi en gezellig uit.

Door de openstaande deuren kun je zo naar binnen kijken. Het gebouw bestaat uit drie delen en heeft een industriële look en er zijn veel planten. Het pand heeft een hoog plafond en je vindt veel oude details. Ook leuk om te weten, vroeger zat hier de eerste ijzerwinkel van Florence. Daarnaast is de inrichting prachtig. Aan de linkerkant en achterin de zaak vind je het restaurant gedeelte. In de andere twee delen kun je lunchen, koffie drinken of ’s avonds een cocktail bestellen.

Hotspot Florence La Ménagère

In het midden vind je een bloemenwinkel en een winkeltje met voornamelijk kookspullen. Aan de rechterkant is een vitrine vol lekkere zoetigheden. We kozen een leuk zitplekje in het midden van de zaak, waar we een goed uitzicht hadden op alles.

Hotspot Florence La Ménagère-20

We bestelden pancakes, latte ice coffee, yoghurt met muesli en fruit en een tiramisutaartje. Ik dacht dat de pancakes een stuk kleiner zouden zijn, maar dat viel best mee en ze smaakten ook heel lekker. De latte vond ik persoonlijk niet zo bijzonder, maar de yoghurt met fruit smaakte lekker.

Het tentje La Ménagère was maar vijf minuten van ons hotel en ik vond het echt een leuke plek. De prijzen bij La Ménagère zijn wel wat duurder dan op andere plekken in Florence, maar je zit hier wel heel leuk. Mocht ik nog een keer naar Florence gaan, dan kom ik hier zeker terug!

Hier vind je La Ménagère: 

Adres : via de’ Ginori 8r, 50123 Firenze

7 reacties op “Hotspot Florence | La Ménagère

  1. Wat een prachtige plek! Alleen dat is al een bezoekje waard.

    Like

  2. Oh ik zou nu spontaan een vliegtuig pakken die kant op, want een plaatje van een locatie, fantastisch!

    Like

  3. Sweet & nice things

    Wauw wat mooie foto. Wat een prachtige plek!

    Like

  4. Boris Barish

    Ziet er erg leuk uit! Mooie foto’s ook. Vervelende is alleen dat ik nu heel veel trek in een tiramisutaartje heb 🙂

    Like

  5. Wat een leuke plek zeg! De pannenkoeken met fruit zien er heerlijk uit!

    Like

  6. Ik vind die industriële muren ook zo mooi! En die planten overal voegen ook veel toe.

    Like

  7. Oh wauw, wat een prachtig plekje! Precies mijn stijl. Thanks voor de tip!

    Like

Plaats een reactie