Hotspots Lifestyle

Bloggerslunch bij De Bakkerswinkel in Utrecht

Bloggerslunch utrecht de bakkerswinkel (1)

Dit weekend had ik een gezellige lunch met andere bloggers bij De Bakkerswinkel in Utrecht. Zo leuk om je blogcollega’s te ontmoeten en samen te sparren over het bloggen. Ik heb weer flink wat inspiratie opgedaan en het was erg gezellig!

De Bakkerswinkel

Ik kende deze plek in Utrecht nog niet, maar De Bakkerswinkel is een toffe plek om te lunchen. We mochten plaats nemen in de iets wat donkere kelder. Niet zo handig voor de foto’s, maar het eten smaakte fantastisch! We begonnen met een verfrissende gazpacho soep. Daarna volgde het broodje, een stukje quiche en als toetje een pastéis de nata, een lokaal gerecht uit Lissabon.

Bloggerslunch utrecht de bakkerswinkel (4)Bloggerslunch utrecht de bakkerswinkel (1)Bloggerslunch utrecht de bakkerswinkel (2)

Naast het eten werd er vooral veel gekletst over het bloggen en deden we een paar vragenrondjes met Kletspot om elkaar beter te leren kennen. Aan het einde gingen we nog iets dieper in op een aantal onderwerpen, zoals SEO en cornerstone content. Al met al was het een leuke middag.

Bedankt Evelyne (van Buttercup Sisters), Mariëlle (van Me-licous) en Anne (van Loves2love) voor het organiseren van deze gezellige meet. De volgende keer hoop ik er weer bij te zijn!

Bloggerslunch utrecht de bakkerswinkel (1)

Ben jij wel eens naar een bloggersmeet geweest?

3 reacties op “Bloggerslunch bij De Bakkerswinkel in Utrecht

  1. het was inderdaad hartstikke gezellig en leuk om zo mede blog collega’s eens te ontmoeten. Een inspirerende middag, ik hoop dat je er de volgende keer ook weer bij bent? Groetjes en tot snel x

    Like

  2. Nee, nog nooit maar ik hoor er altijd erg enthousiaste verhalen over. Volgens mij is het altijd leuk!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: