Hotspots

Hotspot: aardbei amsterdam

Hotspot aardbei amsterdam verse aardbeien

Ben je fan van aardbeien? Dan zit je bij aardbei amsterdam altijd goed! Afgelopen zaterdag ging het Hollandse Aardbeienseizoen van start en dat vierde aardbei amsterdam met een gratis proeverij. Ik vond het concept zo leuk (en lekker) klinken dat ik naar Amsterdam ging om de aardbeien te proeven.

DSC_0546

Wie houdt er niet van een verse Hollandse aardbei? Aardbeien zijn heel veelzijdig en kun je in allerlei producten gebruiken. Met yoghurt, in een smoothie, als ijs of in een hoorntje met chocola en slagroom.

Jetske en haar vriend Nico kwamen op dit idee door hun reis in Indonesië waar ze een restaurantje Strawberry Stop tegenkwamen. Hier verkochten ze van alles met aardbeien. Ze dachten dat dit in Amsterdam ook wel zou werken. Het was een fris en vernieuwend idee tussen alle nutella en wafeltentjes. Jetske en Nico begonnen in 2016 met een crowdfundingsactie en kregen veel support van andere aardbei liefhebbers. In november openden ze de eerste aardbeibar van Amsterdam aan de Spuistraat. Hier vind je een lekker ontbijtje, lunch en toetjes met aardbeien. 

DSC_0544

DSC_0566Tijdens de proeverij probeerde ik een aardbei met chocolade op een stokje, aardbeien met biscuit, aardbeienbonbons en frozen yoghurt. Door al deze kleine hapjes had ik wel zin gekregen in meer. Ik at een heerlijke scone met verse aardbeien en aardbeien on a stick. Hmm… Die kun je ook bestellen met witte of pure chocolade er over heen. Ze werken trouwens met lokale aardbeitelers, waardoor de aardbeien altijd vers zijn.  

Enjoy!

Je kunt aardbei amsterdam vinden aan de Spuistraat 106.

DSC_0560

DSC_0572

DSC_0592

25 reacties op “Hotspot: aardbei amsterdam

 1. ohhh ziet er echt fantastisch uit. Ik ben zelf ook echt een aardbeien fan. Ze zijn zoooo lekker. Deze hotspot zet ik zeker op mn lijstje voor de volgende keer dagje Adam.

  Like

 2. OMG die scones met aardbeien! Ik krijg er spontaan honger van

  Like

 3. Ziet er geweldig uit. Ik ben ook een groot aardbeien fan, maar ze moeten wel betaalbaar zijn. Ga morgen weer naar de markt, kijken hoe duur ze daar zijn.

  Like

 4. Wat een mooie foto’s! En het ziet er echt heel gezellig uit (en ik krijg er honger van haha).

  Like

 5. Oh, dat is mijn ding wel! Jammie! Als ik nog eens in de buurt ben….

  Geliked door 1 persoon

 6. Wat leuk! Hier ga ik zeker een keertje naar toe als ik in Amsterdam ben.

  Like

 7. Waauw, dat ziet er super gezellig en leuk uit. Dit is zeker iets voor mij. Helaas te ver weg en hier zijn de aardbeien vreselijk duur 😦

  Like

 8. Oh oh ! Wat ziet dit er super leuk uit. En lekker natuurlijk.

  Geliked door 1 persoon

 9. lotuswritings84

  O wat baal ik nu dat ik niet in de regio Amsterdam woon en er bijna niet kom. Ik wil dit ook! Heerlijk zeg, alles met aardbei. Hoop dat het zo’n succes wordt dat dit ook in onze buurt wordt opgestart.

  Like

 10. Ziet er heerlijk uit! Wat een leuk concept, goed idee. Ik ben dol op aardbeien. Ga hier zeker langs, when in Amsterdam.

  Geliked door 1 persoon

 11. Joandi Loes Tholen

  Dit soort restaurantjes poppen de laatste tijd uit de grond (advocadobar, eitjesbar, …) en ik moet zeggen, ik ben fan! Zo weet je tenminste 100% zeker dat je er iets lekker vindt. Leuk zeg!

  Like

 12. Heb je ook hotspots Rotterdam ???

  Geliked door 1 persoon

 13. Oewh heerlijk! Ik zou hier wel graag een bezoekje brengen! I love aardbeien

  Like

 14. Ilse Flower

  Dat ziet er allemaal zooo lekker uit

  Like

 15. Echt een superleuke zaak! Ben er toevallig van de week ook geweest, heb echt genoten!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: