Persoonlijk

Maandoverzicht april: hotspots en het begin van de lente

De maand april vloog voorbij. Ik schreef veel nieuwe blogpost, overal verschenen weer groene blaadjes aan de bomen en ik maakte nieuwe vakantieplannen.

DSC_0626

Mijn reizen

In april ben ik niet op reis geweest naar het buitenland. In maart was ik al naar Gran Canaria geweest en in mei maand ga ik naar Italië. Ik heb er zin in! Wel ben ik deze maand naar verschillende steden geweest om leuke (vegetarische) hotspots te ontdekken. Dit is rubriek die nog veel vaker terug gaat komen op mijn blog. Mocht je nog tips hebben voor een bepaalde stad of een leuke hotspot kennen die ik echt moet bezoeken, dan hoor ik het graag!

Mijn blog

De afgelopen maand is mijn blog erg gegroeid. Ik ben pas in maart begonnen met bloggen, maar het gaat steeds beter. Vergeleken met mijn vorige blog heb ik al veel meer ervaring, dus ik weet gelukkig al hoe de meeste dingen werken. Ik zou graag drie keer per week willen bloggen in plaats van twee keer per week. Maar ik wil me vooral focussen op kwalitatief goede berichten en foto’s. Daarnaast ben ik ook bezig met vooruit bloggen, zodat er ook berichten online komen wanneer ik op vakantie ben.

Hotspot Enschede STOET

De best gelezen blogposts

De absoluut meest gelezen blogpost van april was de leukste hotspots van Enschede. De blog kreeg wel meer dan 5000 views! Ik vond het erg leuk om de post te maken. Daarna volgde mijn post over aardbei amsterdam en de travel guide voor het middeleeuwse dorpje Eze.

Mijn favoriete blogpost

Hoewel ik de blog over de leukste hotspots in Enschede erg leuk vond om te maken, is mijn reisverhaal in Venetië mijn favoriete blogpost van deze maand. Ik probeerde hier een meer verhalende schrijfstijl die mij erg goed beviel 🙂

DSC_0534

Mijn favoriete blogposts van andere bloggers

Afgelopen maand heb ik ook veel blogs van anderen gelezen. Dit waren mijn favorieten.

In de blogpost 5x waarom ik vrolijk word van fotograferen vertelt Romy waarom fotograferen haar zo vrolijk maakt. Ik herken me veel in de punten die ze noemt. Ook vond ik het een leuke post omdat ik zelf heel vrolijk word van fotografie, maar nog niet eerder nadacht over de redenen die daar achter zitten.

Ik ben totaal geen fan van sneeuw en de kou, maar door het reisverhaal (en de foto’s!) van Laura in Polen ben ik helemaal om. Deze winter wil ik ook naar de sneeuw en het liefst ook naar Zakopane dat er zo prachtig uitziet op de foto’s.

Merel’s boekenpost inspireerde mij om weer om boeken te gaan lezen. Met name de boeken Powervrouwen en Simple Matters spraken mij het meeste aan. Voorlopig staan er nog een paar boeken op de plank, dus ik ben nog lang niet uitgelezen 🙂

Lissabon staat hoog op mijn lijstje van vakantiebestemmingen waar ik graag heen wil gaan. De post van Laura staat vol met de leukste plekken in Lissabon en door de foto’s kreeg ik nog meer zin om hier op vakantie te gaan. Ik ga de post in elk geval bewaren voor als ik op vakantie ga!

Ik vond het concept van een retreat at home for one day leuk klinken en na het lezen van de post ben ik enthousiast. (De foto’s zijn trouwens ook prachtig!) Laura beschrijft stap voor stap wat je kunt doen en wat je nodig hebt. Het lijkt me fijn om binnenkort een dagje home-detox te doen.

Hoe was jouw maand?

5 reacties op “Maandoverzicht april: hotspots en het begin van de lente

 1. Lekker hoor, Italië! Fijn lijstje dit, lekker positief 🙂

  http://www.girlalmighty.nl

  Like

 2. Echt een leuke post! xoxo Annelotte

  Like

 3. Heerlijk al die vakanties en wat fijn dat je je lekker laat inspireren door andere bloggers hun posts. Als je doet wat je leuk vind is het veel makkelijker om hier succesvol in te zijn. Ga vooral zo door je hebt een mooie blog en ik kom snel nog eens terug om wat te lezen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: