Lifestyle

Maandoverzicht mei: naar Italië

Het hoogtepunt van de maand mei was mijn super toffe vakantie naar Italië. Daarnaast genoot ik van het warme weer in eigen land en schreef ik weer nieuwe blogs.

Mijn reizen

Zoals ik al vertelde, ben ik in mei naar Italië geweest. Onze oorspronkelijke plannen hebben we iets aangepast en we zijn naar veel verschillende steden geweest. Zo gingen we naar Florence, Lucca, Pisa, Livorno, Bologna en Ravenna. Lucca was een geweldig oud stadje en mijn absolute favoriet van de vakantie!

Hotspot Meneer Peer Latte Machiato tafeltje

De best gelezen blogposts

De meest gelezen blogpost van mei was het artikel over de nieuwste hotspots van Utrecht. Daarna volgde mijn korte reisverslag van mijn vakantie in Gran Canaria en de blog over het eilandje Burano.

Mijn favoriete blogpost

Ik vond het super om met de blogpost over Gran Canaria aan de slag te gaan. Ik heb hier nog zoveel over te vertellen en er liggen nog een heleboel prachtige foto’s klaar. Ik krijg al helemaal zin om ook de andere artikelen te schrijven.

Gran Canaria-0294

Mijn favoriete blogposts van andere bloggers

Afgelopen maand heb ik ook veel blogs van anderen gelezen. Dit waren mijn favorieten.

Japan staat al jaren op mijn bucketlist en ik zou dit land heel graag bezoeken. Een reis van twee  weken leek mij wel genoeg, maar na het lezen van de blog van Milou over haar rondreis van twee weken in Japan, besef ik me dat ik toch echt meer dan twee weken nodig heb om alles te kunnen zien!

Nathalie schreef een leuke blog over foodhotspots in Delft. Ik wil binnenkort nog een dagje naar Delft, dus dat komt goed uit! Nu nog kiezen naar welke hotspot ik ga…

De blogs en foto’s van Linda maakten mij gelijk enthousiast voor een roadtip naar Frankrijk. Ik wilde gelijk al gaan, maar een roadtrip in de zomer is niet zo handig met mijn autootje zonder airconditioning. Nog even wachten voor ik op pad kan gaan!

Ben jij deze maand nog op vakantie geweest?

2 reacties op “Maandoverzicht mei: naar Italië

  1. Budgetdivamagazine

    Wat een heerlijk verslag, krijg acuut zin om te gaan!

    Like

  2. Wat leuk dat je ook links blogpost van andere bloggers. Lief van jou

    http://http://dhini.nl

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: