Lifestyle

7 dingen om te doen in de lente

De lente is al even begonnen en dit weekend is het ook eindelijk lekker weer. Dat zorgt voor lentekriebels en ik krijg hierdoor gelijk energie om dingen te doen, het liefst buiten.

Kersenbloesemfestival

Vanaf 7 april is in het Amsterdamse Bos het Cherry Blossom Festival. Tijdens deze twee weken vieren de Japanners de start van de lente. De bomen staan nu nog vooral in de knop, maar met een paar warme dagen zijn ze volgende week hopelijk op z’n mooist.

Tulpen

Tulpenvleden bekijken stond vorig jaar ook al op mijn lijstje, maar dit jaar hoop ik ze toch echt te zien. Anders is de Keukenhof een leuk alternatief.

Smoothies maken

Door het warmere weer, krijg ik ook weer zin in lekkere smoothies. Vers fruit, in de blender en dan opdrinken in de zon. Natuurlijk staat de mega-shake ook nog steeds op mijn to-do-list. Ik heb er al helemaal zin in!

Jonge dieren

In deze tijd van het jaar worden er op kinderboerderijen allerlei jonge dieren geboren. Vooral jonge geitjes (die heten ook lammetjes) vind ik leuk om te zien. Deze staat voor volgende week op de planning.

Fotoshoots

Het is gelukkig wat warmer, de dagen zijn langer, dus is het tijd om weer wat fotoshoots in te plannen. Ik wil mijn portfolio graag uitbreiden met portretten. Dus mocht je het leuk vinden om een keer samen te shooten, stuur me dan even een berichtje 🙂

Naar het strand

Over twee maanden heb ik een tripje naar de zee in Spanje geboekt, maar het lijkt me ook tof om een dagje naar het strand te gaan in Nederland met mooi weer. Tips voor leuke strandtenten zijn welkom!

Boek lezen

Het boek Origin van Dan Brown heb ik net uit en het is best fijn om even helemaal op te gaan in een verhaal. Ik heb nog niet alle boeken van Dan Brown gelezen, dus ik heb nog een paar goede opties liggen. Helemaal nu het buiten lekker weer is, is het fijn om een boek te lezen.

Wat zijn jouw plannen voor deze lente? 

11 reacties op “7 dingen om te doen in de lente

 1. Wat zou ik graag door die tulpenvelden wandelen! Veel lenteplezier!

  Geliked door 1 persoon

 2. De tulpenvelden staan ook op mijn lijstje, net als De Keukenhof waar ik nog nooit ben geweest. Een dagje strand trekt me ook wel, dus wie weet!

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik wil graag buiten zitten lezen. En ik moet helaas ook in de tuin werken. Dat is dan weer minder.

  Like

 4. Eigenwijzer

  Een wandeling door het bos kan ook lekker zijn… 😉

  Like

 5. Afgelopen jaar bezocht ik voor het eerst de tulpenvelden, erg leuk. Ik denk dat ik dit jaar weer een keer ga!

  Geliked door 1 persoon

 6. Boeken lezen en heerlijk genieten van een dagje naar het strand!

  Like

 7. Ahh heeeeerlijk dat lekkere weer! Ik word er zo vrolijk van!

  Geliked door 1 persoon

 8. we zijn pas naar de lammetjes wezen kijken, echt zo schattig

  Like

 9. Leuke dingen. Wij hebben er zin in om naar strand te gaan. En natuurlijk wat foto`s maken.

  http://dhini.nl

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: