Lifestyle Persoonlijk

Mijn bucketlist voor 2018

Het afgelopen jaar vloog voorbij en inmiddels is de eerste maand van 2018 al weer bijna voorbij. Het leek me leuk om een bucketlist te maken voor dit jaar, niet omdat het moet, maar omdat het kán. Met 10 leuke, realistische doelen.

1. Paardrijden

Het is alweer even geleden dat ik op een paard zat, zo’n twee jaar geleden. Tijdens mijn vakantie in Ronda ging het paardrijden helaas niet door. Daarom zou ik dit jaar graag een mooie tocht in de natuur maken. En dat mag ook best in Nederland zijn.

2. Henna tattoo

Ik roep al jaren dat ik graag een henna tattoo wil. Mooi versierde handen of voeten, maar het is er nog nooit van gekomen. Mijn voornemen is om dit jaar er ééntje te nemen, groot of klein.

3. Mega-shake eten

Deze shakes heb ik wel eens gezien en ze zijn echt super groot. En ook super zoet. Dit jaar wil ik er toch ééntje bestelling en een poging wagen. Maar ik houd het er wel bij ééntje 😉

4. Kaarsen maken

Het maken van eigen kaarsen staat al een poosje op mijn lijstje en inmiddels zijn de spullen besteld. Dus dit item kan ik waarschijnlijk al snel afstrepen.

5. 5 km hardlopen

Poeh, vijf kilometer vind ik een hele afstand, maar ik zou het graag kunnen rennen. Ik heb deze maand het sporten weer opgepakt en ik ben al blij als ik het tien minuten volhoud in een goed tempo. Maar wie weet over een aantal maanden… Het zou leuk zijn om dit af te sluiten met een 5 km run.

6. Steden in Nederland bezoeken

Het afgelopen jaar heb ik al verschillende steden in Nederland bezocht, maar er zijn er nog zoveel meer! Ik zou nog wel eens een dagje naar Delft willen, maar Haarlem en Groningen zou ik ook wel graag willen zien.

7. Kookboek maken

Geen officieel kookboek, maar een leuke verzameling van lekkere (vegetarische) gerechten. Als ik moet koken dan ben ik vaak inspiratieloos, dus dan is een boekje met gerechten die ik lekker vind heel handig!

8. Naar zee

Afgelopen jaar was ik verschillende keren aan zee te vinden, bijvoorbeeld in Livorno, Barcelona of Malaga. Dit waren vrij korte tripjes en daarom zou ik graag een langere vakantie aan zee vieren. De Griekse eilanden klinken goed, maar Cyprus waar ik al eerder ben geweest is ook een optie.

9. Spaans leren

Sinds vorig jaar staat het leren van Spaans op mijn to-do-list. Ik was ijverig begonnen met de app Duolingo, maar ik merkte dat ik een stukje grammatica en uitspraak miste. Ook is het lastig om het in je eentje te leren. Ik wil in elk geval de basics kennen, zodat ik een simpel gesprek met iemand kan voeren uit een Spaans-talig land.

10. Workshop doen

Dit jaar wil ik ook graag een workshop volgen en daarbij iets nieuws doen. Misschien wel een workshop bloemschikken, creatieve Instagram foto’s maken of schilderen. Mocht je nog een leuk idee hebben, laat het dan weten in de reacties!

Wat zou jij dit jaar graag willen doen?

0 reacties op “Mijn bucketlist voor 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: