Lifestyle

Winactie | Het Bucketlist boek voor op reis

Bucketlist Boek voor reizigers winactie

Inmiddels ben ik al iets langer dan een jaar en aan het bloggen en wauw wat heb ik al veel mooie artikelen kunnen maken. En om dit te vieren leek het mij leuk om jullie te verrassen met een leuke winactie. Je kunt namelijk het Bucketlist Boek voor reizigers winnen.

Bucketlist Boek voor reizigers

Ik maakte al eerder een bucketlist voor het dit jaar en het is altijd leuk om te dromen over wat je allemaal kunt doen op reis. In dit boek staan 500 dingen die je gedaan moet hebben als reiziger en je kunt in het boek alle behaalde doelen afstrepen. Grote kans dat je al best een aantal dingen hebt gedaan! En er blijft nog genoeg (inspiratie) over om af te strepen!

Hoe maak je kans?

 • Laat een reactie achter onder dit artikel
 • Volg mij op Facebook

Zo maak je extra kans: 

Hiermee maak je kans op het ‘Bucketlist boek voor reizigers’. De winactie loopt tot en met 9 mei. De winnaar zal van mij een persoonlijk bericht krijgen via de mail. De winnaar heeft dan een week om de prijs te claimen.

Wat staat er op jouw bucketlist van dit jaar?

5 reacties op “Winactie | Het Bucketlist boek voor op reis

 1. Gefeliciteerd met je mijlpaal! Ik heb nog veel reiswensen dus ik doe graag mee voor de bucketlist boek. ♡

  Like

 2. kimsblogsblog

  Gefeliciteerd! Wij hebben vooral veel bestemmingen op onze bucketlist staan. Voor dit jaar willen we vooral relaxed en heerlijk genieten van onze kampeervakantie met sleurhut en kids in Nederland. Volgend jaar staat een vakantie met de sleurhut naar het buitenland op de planning.

  Like

 3. Gefeliciteeerd! Wat lijkt het mij een leuk boek om te hebben.

  Like

 4. Nog een hele hoop. Benieuwd waar de reis naartoe gaat aan het eind van de zomer. Helaas nog geen keuze kunnen maken! Ik doe graag mee. Volg je op alle bovengenoemde kanalen;) Leuke winactie.

  Like

 5. luchino66

  Ik volg je overal! 😉 Leuk artikel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: