Hotspots

Kleurrijke en veganistische burgers bij Flower Burger in Rotterdam

flower burger rotterdam

Na mijn bezoek aan de straatparade van het zomercarnaval in Rotterdam had ik best wel trek gekregen. Ik besloot om bij het nieuwe restaurant Flower Burger een veganistische burger te proeven. 

Bij binnenkomst kom je gelijk in een vrolijke stemming door een grote muur met oranje, roze en blauwe. Ook het plafond is verrassend vrolijk met allerlei schilderingen. En zelfs de broodjes hebben allerlei verschillende kleuren, zoals roze, blauw, zwart en geel. Dit ziet er al goed uit!

flower burger rotterdam (8) (1)

Het menu

Het menu van Flower Burger bestaat uit zes verschillende burgers met elk een verschillende basis. Zo heb je de keuze uit: een kikkererwtenburger, een linzenburger, een tofu en groene bonenburger en een bonen en seitanburger. Ook zijn er aardappelen en verschillende drankjes. Op maandag is het meatless monday en krijg je 15% korting op je bestelling.

Mijn bestelling

Je kunt je bestelling plaatsen bij de kassa. Ik bestelde de Flower Burger met een bonen en seitanburger, soja bonen, tomaten konfijt, flower cheddar en magik saus en een ijsthee. Daarna kreeg ik een timer, zodat ik kon gaan zitten en een signaal zou krijgen wanneer mijn bestelling klaar zou zijn. Na ongeveer 10 minuten kon in mijn burger ophalen in een houten kratje.

De burger smaakte prima en ik was na mijn maaltijd goed gevuld. Wist je dat je hier ook kunt eten op schommels?

flower burger rotterdam-4flower burger rotterdam (6) (1)

Flower Burger

Flower Burger is een Italiaanse keten en de vestiging in Rotterdam is de eerste in Nederland. Eigenaresse Caroline de Bruin kwam het concept tegen in Rome en vond dit goed passen bij Rotterdam. Je vindt Flower Burger vlakbij de Markthal en de Kubuswoningen.

Adres: Hoogstraat 107A, Rotterdam

0 reacties op “Kleurrijke en veganistische burgers bij Flower Burger in Rotterdam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: