Lifestyle

Review | Een prachtige blauwe oceanenkaart

Wereldkaart oceaan schelpen kaars

Ik ben gek op reizen en een wereldkaart leek mij een leuke opfleuring de de woonkamer. Ondanks de kaarsjes zag het tv-meubel er nog een beetje kaal uit. Ik mocht een kaart uitzoeken en zoals je waarschijnlijk al geraden hebt, heb ik voor de oceanenkaart gekozen.

Eigenlijk wilde ik eerst een andere wereldkaart kiezen en ik had al verschillende mooie ontwerpen gezien. De Aquarel verf en de Geometrische kaart vond ik erg gaaf! Maar toen viel mijn oog op de blauwe Oceanenkaart die heel goed bij ons interieur past. We hebben namelijk blauwe stoeltjes en verschillende blauwe accessoires. Het leuke van deze kaart is dat de randen gekleurd zijn en dit niet raar staat bij de net iets andere wit van de muur. Als ondergrond heb ik gekozen voor canvas, omdat dit het beste matcht bij de rest van de inrichting.

DSC_0686DSC_0699

Bestellen op de website

Op de website van wereldkaarten.nl heb je een ruime keus uit wel meer dan 50 verschillende wereldkaarten in allerlei stijlen. Welke smaak je ook hebt, er zit altijd wel iets voor je tussen. Ze hebben historische kaarten, gedetailleerde kaarten, trendy kaarten en kaarten voor kinderen. Ook kun je zelf het formaat en het materiaal van de kaart kiezen. Die keus vond ik nog best lastig, want elk materiaal geeft weer een andere sfeer aan de kaart. Zo kun je kiezen uit canvas, hout, plexiglas, aluminium of een poster.

Het bestelproces op de website verliep soepel en ik kreeg de kaart binnen 5 dagen thuisbezorgd. Wel miste ik een bevestigingsmail van de bestellen. Die ik kreeg ik pas twee weken later, toen ik de kaart al lang in huis had. Ook zou het fijn zijn als je nog kunt kiezen om de kaart op te halen bij een ophaalpunt, aangezien ik niet elke dag thuis ben.

De kaart in huis

De kaart kwam goed ingepakt aan in verschillende lagen bubbelplastic en karton. Hierdoor was de kaart goed beschermd.

DSC_0660

De achterkant van de wereldkaart ziet er netjes uit. Voor een mooiere afwerking, kun je een lijst bestellen voor om de kaart.

DSC_0664

De kaart is gedetailleerd en is mooi gedrukt. Je kan helaas niet alle plaatsen even goed lezen, maar dat komt door de ondergrond en de kleine lettertjes. Bij een gladdere ondergrond zie je dit natuurlijk veel beter.

DSC_0670

Eindconclusie: ik ben heel tevreden met de wereldkaart en ik zou overwegen om ook nog een mega grote poster op de muur te hangen. Ook leuk, ze hebben Oceanenbehang!

Wil jij ook zo’n wereldkaart? Of vind je het leuk als cadeau aan iemand? Op dit moment kun je gebruik maken van 25% moederdagkorting.

DSC_0695

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

8 reacties op “Review | Een prachtige blauwe oceanenkaart

  1. Heel tof! Ik kan niet wachten om mijn eigen plekje in te richten 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: