Reisverhaal

Gastblog | Mieke over Ibiza

Natuurlijk ben ik niet de enige die van reizen houdt. Ik lees graag andere reisverhalen van andere bloggers en het leek me leuk als verschillende bloggers iets zouden vertellen over hun favoriete plek. Deze gastblog is geschreven door Mieke die vertelt over haar favoriete plek: Ibiza.

Ibiza stond echt hoog op mijn lijstje om te bezoeken. Instagram staat vol met mooie plekjes waar ik helemaal enthousiast van werd. Afgelopen zomer 2017 was het dan zo ver, een vriendin en ik gingen naar Ibiza voor 10 dagen.

Party eiland

Ibiza staat bij velen bekend als een party eiland. Dat klopt gedeeltelijk maar Ibiza heeft nog zoveel meer te bieden. Je wordt in de drukke straten zeker wel aangesproken als vrouw door menig propper. Waarom je juist de feesten moet bezoeken die hun aanbieden. Wij zijn er ook in meegegaan en hebben verschillende feestjes bezocht.

Gastblog Mieke Ibiza (4)

Tour over het eiland

Het hoogtepunt van mijn reis was toch echt wel onze tour over het eiland. Wij zaten in een Airbnb appartement en de eigenaar had een jeep. Deze mochten we tegen een bedrag meenemen. Ideaal want je bent niets extra’s kwijt en het is enigszins vertrouwd. Mijn zijn 2’en gingen we op pad. Ik had een soort van route uitgestippeld langs bepaalde hotspots.

Sfeervol

Een feestje in de Ushuaia is een aanrader, de sfeer is echt geweldig. Daarnaast is het leuk om Ibiza stad te bezoeken en dan het oude gedeelte. Super leuke tentjes en winkeltjes.
Wat Ibiza nou zo speciaal maakt is de sfeer. Aan de ene kant is het echt bruisend door de feestjes en de mensen die komen feesten. Daarnaast is het ook heel sfeervol in de oude stad en wat rustiger. Daar kun je weer even bijkomen en het rustig aan doen.

Wil je meer avonturen lezen van Mieke? Dat kan op mieksmind. Ben jij al eens op Ibiza geweest?

0 reacties op “Gastblog | Mieke over Ibiza

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: