Producten & gadgets

Review | Hexagon reisfoto’s aan de muur

Vorig jaar ben ik naar het tropische Bali geweest en heb daar mooie foto's gemaakt. Ik mocht een fotocollage maken met hexagons en in dit artikel laat ik je het resultaat zien!

Vorig jaar ben ik naar het tropische Bali geweest en ik heb daar mooie foto’s gemaakt. Van fotocadeau mocht ik een fotocollage maken in hexagon-vorm. In dit artikel laat ik je het resultaat zien.

De fotocollage

Van fotocadeau mocht ik negen hexagon tegels uitkiezen. Hoewel ik eerder fotoalbums heb gemaakt, vond ik dit meteen een erg leuke manier om vakantiefoto’s in je huis te hangen. Daarnaast past het goed bij de rest van mijn interieur. Zo heb ik een wereldkaart schilderij in mijn slaapkamer ter decoratie staan en op de schoorsteenmantel staat een rieten tasje uit Bali. Voor deze hexagons heb ik een selectie gemaakt van een aantal vakantiefoto’s die ik goed bij elkaar vond passen.

Hexagon_bali-3

Het bestellen

Het bestellen via de website ging erg makkelijk. Als je de foto’s klaar hebt staan op de computer, kun je ze zo uploaden via de website. Het enige wat ik jammer vond, is dat je de foto’s niet naast elkaar kunt zien in hexagon-vorm voor het bestellen. Een tip voor het verbeteren van het bestelproces ;). Maar over het algemeen ben ik blij met de foto’s.

Hexagon_bali-4

Het resultaat

De hexagon tegels had ik in een week binnen. De foto’s zaten in een doos met daarbij plakstrips, wat erg handig is. Daarnaast zit er ook een afstandshoudertje bij, waardoor je alle hexagons op precies dezelfde afstand kunt ophangen. Het ophangen van de hexagons was makkelijker dan ik van te voren had verwacht. Op de achterkant van een hexagon plak je twee strips en daarmee plak je hem aan de muur. De strips kun je weer van de muur afhalen, waardoor je een foto op hexagon makkelijk op een andere plek kunt hangen.

Hexagon_bali

Het leuke van deze tegels is dat je er heel flexibel mee kunt zijn. Zo kan je de fotocollage aanvullen met andere foto’s, van bijvoorbeeld nieuwe vakanties. Of je kunt de vorm aanpassen naar smaak. Ik heb de tegels nu op een groene muur geplaatst. Ze hangen op een prominente plek in de woonkamer, maar op de witte muur ernaast zouden ze ook erg mooi staan.

Hexagon_bali-6

De tegels zijn gemaakt van het materiaal forex, dit is een licht soort kunststof. Het formaat van 17 bij 15 cm is het kleinste formaat wat je kunt kiezen en er zijn ook grotere formaten. De foto’s zien er goed uit op de hexagons (zelfs een aantal foto’s die ik alleen via Whatsapp had). De prijs voor negen hexagons is €125,55 (€13,95 per stuk). Gelukkig is er nu een kortingscode die je kunt gebruiken (mp50) voor 50% korting. Kortom, ik ben zeker blij met het resultaat en ik overweeg om nog een aantal foto’s toe te voegen van mijn reis naar Bali aan de huidige hexagons.

Heb jij reisfoto’s hangen/staan in je huis?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking en bevat mijn eigen mening.

0 reacties op “Review | Hexagon reisfoto’s aan de muur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: