Producten & gadgets

Review | Meerluik op canvas van Essaouira

Eind vorig jaar ben ik naar Marokko geweest en heb ik ook de kustplaats Essaouira bezocht. Een erg leuke stad en een van de foto’s van die vakantie hangt nu aan de muur.

De fotocollage

Van fotocadeau mocht ik een meerluik op canvas uitkiezen. Ik had meteen het idee om hiervoor een leuke vakantiefoto uit te kiezen van een van mijn recente reizen. Zo kan ik nog beter van de herinneringen aan die reis genieten. Eerder heb ik ook al foto’s aan de muur gehangen van mijn vakantie naar Bali. Voor het meerluik heb ik een foto (gemaakt met mobiel) uitgekozen van de vakantie naar Marokko. Tijdens deze reis zijn ik en mijn vriend ook naar de kustplaats Essaouira geweest, een erg leuke stad met een fijne sfeer.

Meerluik op canvas

Het bestellen

Het bestellen van het meerluik ging erg makkelijk. Je hoeft alleen maar een foto uit te kiezen en die kun je uploaden via de website. Ook is het handig dat je van te voren kunt zien hoe het er uiteindelijk uit komt te zien. Bepaalde foto’s passen beter bij bepaalde meerluiken dan andere foto’s. Zo heb je bijvoorbeeld keuze in de grootte van het meerluik of hoeveel luiken je wilt. Je hebt de keuze uit een tweeluik, drieluik, vierluik of vijfluik. Iedere meerluik is verkrijgbaar in meerdere formaten. De afmetingen lopen uiteen van 80 x 60 cm van een tweeluik tot en met 200 x 100 cm van een vijfluik. Daarnaast kan je kiezen op welk materiaal je het wilt laten afdrukken. Doordat je een voorbeeld kon zien, kwam ik erachter dat een vijfluik het beste past bij deze foto van Essaouira.

Meerluik op canvas (4)

Het resultaat

De foto op canvas was snel opgestuurd, ik had ze binnen een week binnen. De foto-onderdelen waren verpakt in bubblewrap. Daarnaast zaten er speciale plakstrips bij die je ook weer kunt verwijderen. Je kon ook kiezen om de doeken op te hangen met schroeven, maar met de strips hoef je geen gaten te boren. Het ophangen van de foto was makkelijk. Volgens de gebruiksaanwijzing zou je de twee delen die aan elkaar klitten, weer los moeten kunnen halen, maar dat lukte niet. In plaats daarvan ging de hele strip van de muur, maar de foto’s bleven wel goed hangen. Dit zou ermee te maken kunnen hebben dat de muur een structuurtje heeft. Het resultaat vind ik erg leuk geworden en past ook helemaal bij de slaapkamer.

Meerluik op canvas

Wil jij ook een leuke foto aan de muur? Met deze kortingscode (ME50) krijg je nog eens 50% korting op een meerluik. Een ander tof idee om een kamer een bijzondere uitstraling te geven is om een wand te vullen met foto, bijvoorbeeld met New York behang. Dat zie ik al helemaal voor me in de studeerkamer en ik hoop deze stad nog een keer te bezoeken 🙂

Heb jij foto’s aan de muur hangen?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

1 reactie op “Review | Meerluik op canvas van Essaouira

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: