Persoonlijk

Maandoverzicht juni

In juni ging ik veel dagjes weg om iets leuks te doen of om te shoppen. Zo ben ik bijvoorbeeld eindelijk naar de Harry Potter Expo geweest. En ik maakte plannen voor de rest van de zomer 🙂

Mijn reizen

Juni was een vrij rustige maand qua reizen, ik was vrij druk met werk en een verhuizing. Toch heb ik een aantal leuke dingen gedaan. In Amsterdam ontdekte ik een leuk restaurant aan het water met authentiek Syrisch eten, vooral de tabouleh en de hummus waren erg lekker. Oh, en vergeet ook de toetjes niet!

2017-06-14 22.58.55.jpg

Ook maakte ik alvast plannen voor de rest van de zomer, ik hoop heel erg op een weekend met mooi weer. Daarnaast at ik nog een heerlijke pannenkoek met rozijnen en appel bij op het terras van de Oude Muntkelder in Utrecht en ging ik shoppen in zowel Enschede als Arnhem.

2017-06-29 13.45.35.jpg2017-06-29 15.12.19.jpg

Ook bracht ik vorige week (eindelijk) nog een bezoek aan de Harry Potter Expo in Utrecht. Het was erg gaaf om alle kostuums en items uit de film te zien. Ik heb nu ook wel zin in een tripje naar de studio vlakbij Londen! Daarna at ik nog een sandwich bij Lewis Book Café.

De best gelezen blogposts

De meest gelezen blogpost van juni was het artikel over een dagje Amsterdam. Daarna volgde de tips om je ochtend goed te starten en de blog over mijn ultieme bucketlist. Door het maken van deze bucketlist besef ik me dat ik misschien gewoon eens concrete plannen moet maken voor een bestemming, in plaats van er over blijven dromen 😉

Gran Canaria-0389

Mijn favoriete blogpost

Mijn favoriete blogpost van deze maand is de cityguide over Las Palmas, Gran Canaria. Ik vond deze stad leuker dan ik van te voren had gedacht en in dit artikel staat alle info op een rijtje. Ik heb al een paar andere cityguides op de planning staan!

Mijn favoriete blogposts van andere bloggers

Afgelopen maand heb ik ook veel blogs van anderen gelezen. Dit waren mijn favorieten.

Groener leven is een onderwerp dat mij al een langere tijd bezig houd. En soms kun je met kleine dingen, zoals een tandenborstel, toch iets voor het milieu betekenen. Op de blog van Cynthia las ik over de humble brush gemaakt van bamboo. Het mooie hiervan is dat je ook nog eens een tandenborstel geeft aan iemand anders. Ik ben wel benieuwd naar deze tandenborstel

Naast het noorden van Spanje, hebben nu ook de bergen in Portugal mijn interesse gewekt. De mooie foto’s laten de ruige kant van het land zien. Wel zou dit een pittige vakantie worden met veel wandelen. Maar daardoor krijg je wel prachtige uitzichten terug!

Op een regenachtige dag kwam ik heel toevallig dit lekkere gerecht tegen. Chantal deelde één van haar favoriete gerechten, dahl met zoete aardappel en aubergine. Ik probeerde het gerecht gelijk dezelfde avond uit en het smaakte heerlijk.

Scrapboeken lijkt mij ontzettend leuk om te doen, maar kost ook veel werk. Op de blog van Laura kwam ik deze leuke manier van scrapboeken tegen, waarbij je kaartjes kunt insteken. Hopelijk vind ik in de komende maanden een moment om een eigen fotoboek te maken.

Heb jij al plannen voor de zomer?

0 reacties op “Maandoverzicht juni

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: