Persoonlijk

Maandoverzicht juni | Vakantie naar Spanje en verhuizen

citytrip Bilbao

De maand juni vloog eigenlijk voorbij. Ik reisde af naar het mooie Baskenland in Spanje en plakte er nog een korte citytrip naar Lissabon achteraan. Daarnaast ben ik vooral druk geweest met de voorbereidingen en het klussen voor mijn verhuizing naar het westen van het land.

Mijn reizen

Aan het begin van de maand vloog ik naar Noord-Spanje, naar Bilbao. Ik verbleef ongeveer een week in San Sebastian, waar genoeg te beleven viel. Ook maakte ik een dagtrip naar Bilbao en naar het natuurpark Aiko Harria en Biarritz in Frankrijk. Daarna vloog ik naar Lissabon waar ik 24 uur de tijd had om alle hoogtepunten te zien.

maand juni Lissabon

De best gelezen blogartikelen

Het meest gelezen artikel van juni was 7 x doen tijdens je vakantie in San Sebastian.  Daarna volgde het artikel over de dingen die je echt in Bilbao moet doen.

Heb je de gastblog van Kirsten al gezien? Zij reisde naar het bijzondere land Iran. “Overal waar we onderweg kwamen waren de mensen zo ontzettend gastvrij en vriendelijk. Nooit werden we ergens zo hartelijk ontvangen.”

maand juni (1) (1)

Verhuizing

Yay, ik ga volgende maand verhuizen naar het westen van het land. Omdat ik druk bezig met klussen, leek het me leuk om hier ook een aantal blogposts over te maken. Afgelopen weekend ben ik begonnen met het verwijderen van behang en het schilderen met muren. Best een flinke klus! En als ik helemaal klaar ben, laat ik natuurlijk het eindresultaat zien 😉

Ga jij deze zomer nog op vakantie?

2 reacties op “Maandoverzicht juni | Vakantie naar Spanje en verhuizen

  1. Aah verhuizen, spannend! Heel veel succes alvast! En hoe leuk dat je naar Spanje bent geweest, ik ga binnenkort op vakantie naar Spanje!!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: