Persoonlijk

Maandoverzicht april | Citytrip Berlijn, dag naar het strand en meer…

De maand april begon goed met een citytrip naar Berlijn. Daarnaast deed ik een aantal leuke dingen, zoals een dagje naar het strand in Scheveningen. Ook ging ik naar het kersenbloesempark in Amsterdam en ging ik picknicken in het bos. O ja, de freakshake kan ik ook van m’n bucketlist afstrepen!

Mijn reizen

Zoals ik al vertelde ben ik deze maand naar Berlijn geweest. Dit was mijn enige reis naar het buitenland. Ik was nog niet eerder naar Berlijn geweest, dus ik had veel te zien, zoals het bezoeken van een atoomschuilkelder en de East Side Galery. Daarnaast heb ik vooral heel veel mooie foto’s gemaakt. Hier lees je meer over mijn avonturen.

Berlijn bezienswaardigheden (4)

Het was alweer een hele poos geleden dat ik naar het strand in Nederland was geweest. Tijd om eens in de trein te stappen naar Scheveningen. Op deze dag was het helaas niet zo zonnig als de dag ervoor, maar het was toch een leuke dag. Ik heb heel wat strandtentjes gezien die ik een volgende keer wil bezoeken!

Den Haag Scheveningen

De best gelezen blogposts

De meestgelezen blogpost van april was het artikel over de bezienswaardigheden die je niet mag missen in Berlijn. Daarna volgde de blog over de leukste plekjes voor ontbijt in Berlijn en leuke dingen om te doen in de lente.

Inmiddels mag ik al een paar items wegstrepen van het lente-lijstje, zoals jonge dieren bekijken, het kersenbloesempark bezoeken, naar het strand gaan en een fotoshoot doen.

Bucketlist Boek voor reizigers winactie

Mijn favoriete blogpost

Deze maand heb ik een leuke winactie online staan. Je kunt namelijk ‘het Bucketlist boek voor op reis’ winnen. Ik blog inmiddels al meer dan een jaar voor deze website, dus dat is wel een een feestje waard. De winactie loopt nog tot 9 mei, dus je kunt nog mee doen!

Daarnaast ben ik nu begonnen met een nieuwe serie op mijn blog, waarin andere bloggers vertellen over hun favoriete bestemming. De eerste blog van Heidi en Christophe over Florida staat al online.

Wat was jouw hoogtepunt in april?

2 reacties op “Maandoverzicht april | Citytrip Berlijn, dag naar het strand en meer…

  1. Heb je foto’s gemaakt van het park in Amsterdam? Ben hier erg benieuwd naar!🌸🤗

    Like

  2. Een maand vol leuke tripjes. We zaten er ook aan te denken om dit jaar nog even Berlin te bezoeken.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: