Persoonlijk

Maandoverzicht augustus | Wandelen in Zuid-Duitsland en vuurwerk in Scheveningen

Augustus was een drukke maand met veel leuke uitstapjes. Zo ben ik bijvoorbeeld op stap geweest in Den Haag en Rotterdam. En ging ik op wandelvakantie in Zuid-Duitsland.

Mijn reizen

In augustus heb ik geen grote reizen gemaakt, maar ging ik wel op wandelvakantie in Zuid-Duitsland. Er volgt nog een blogpost over deze vakantie, maar je kunt alvast wel lezen over mijn voorbereidingen.

 

Deze maand heb ik vooral mijn nieuwe woonplaats ontdekt. Eind juli (oké, niet helemaal augustus) ging ik naar het zomercarnaval in Rotterdam en ook ging ik een avondje naar de pleinbioscoop. Een leuke ervaring! Daarnaast volgde ik een leuke workshop voor foodfotografie bij LOT&Daan.

maand augustus (2).jpg

Daarnaast was ik ook in Utrecht en Den Haag te vinden. In Utrecht had ik een lunch met andere bloggers en in Den Haag lunchte ik Pistache Café (ook deze blog volgt nog). En ik ging naar het vuurwerkfestival in Scheveningen. Erg mooie shows!

maand augustus (1)

O, ik ben trouwens ook genomineerd voor de Lifestyle Blog Awards 2018 van Amsterdam Diary. Je kunt hier je stem achterlaten (elke stem telt!) en het zou super tof zijn als je op mijn blog stemt!

De best gelezen blogposts

De meest gelezen blogpost van augustus was het artikel over deze hotspot in Enschede. Daarna volgde het artikel over ontspullen en de klusupdate van mijn slaapkamer. Deze maand heb ik het laatste schilderwerk in huis gedaan en is mijn slaapkamer nu bijna helemaal af. Ook besef ik me dat ik hoognodig de woonkamer en het kantoor op orde moet maken, kom maar op met die ontspultips 😉

klusupdate slaapkamer (6)

Mijn favoriete blogpost

Mijn favoriete blogpost van deze maand is de klusupdate van mijn slaapkamer. Ik vond het leuk om de voor en na foto’s te maken en de komende tijd wil ik iets meer aandacht gaan besteden aan interieur. Zeker nu ik zoveel mooie plekjes heb in huis.

Mijn favoriete blogposts van andere bloggers

De afgelopen maand heb ik ook veel blogs van anderen gelezen. Dit waren mijn favorieten:

Ik heb me deze maand veel verdiept in het optimaliseren van mijn blog en één van de artikelen die ik tegenkwam ging over Pinterest. Ik heb zelf wel een account, maar ik doe hier nog niks mee voor mijn blog. Na het lezen van de blog wil ik mijn account een upgrade geven en kijken of ik hierdoor meer bezoekers kan krijgen op mijn blog.

Op Instgram zag ik de foto’s van Linda voorbij komen op de Azoren, een groep Portugese eilanden. Naar deze eilanden heb ik al eens eerder research gedaan voordat ik naar Gran Canaria ging, maar het lijkt mij ook een prima bestemming voor deze winter. Mocht je geen idee hebben waarom? Lees dan even deze blogpost 😉

workshop fotografie smartphone lot&daan (5)

Mijn doelen voor september

In september wil ik graag wat meer reisblogs schrijven over mijn reis naar Noord-Spanje. Ook wil ik me wat meer focussen op mindstyle onderwerpen, zoals het ontspullen. Ik heb nog een gaaf boek in mijn boekenkast staan voor een review en volgende maand wil ik graag mee doen aan een plastic challenge. Nog veel ideeën om over te schrijven en het belooft een mooie maand te worden!

Wat zijn jouw plannen voor september?

1 reactie op “Maandoverzicht augustus | Wandelen in Zuid-Duitsland en vuurwerk in Scheveningen

  1. Leuke update! Dat Zal heerlijk slapen worden.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: