Persoonlijk

Keuzestress & een terugblik op mijn reisplannen

Bali reisplannen

Vorige week voelde ik me onrustig. Hoewel ik voor het einde van het jaar een toffe citytrip naar Praag heb gepland, is mijn agenda voor het komende jaar nog helemaal leeg. Ik heb nog geen idee waar ik volgend jaar heen ga en voor een reisblog is dat best handig, toch?

Terugblik op 2017

Misschien ben ik wel iets te ambitieus met mijn reizen. Toen ik eerder dit jaar een artikel schreef over mijn reisplannen voor dit jaar, had ik maarliefst zes dingen op het lijstje staan. En zeker met een verhuizing én een nieuwe baan, heb ik keuzes moeten maken. En uiteindelijk ben ik alsnog naar super leuke bestemmingen geweest.

De plekken die op mijn lijstje stonden, waren: Gran Canaria, Lissabon, Spanje, Noord-Europa, Toscane en Marokko. Naar Lissabon, Noord-Europa en Marokko ben ik nog niet geweest en mijn reis naar Nicaragua was helaas gecanceld. Maar wel ging ik naar Gran Canaria, Toscane, Barcelona, Andalusië en ga ik nog naar Praag.

Ben je benieuwd hoe ik zoveel reizen kan maken? Ik schreef er een artikel over.

Een vakantiebestemming zoeken

Mijn eerste ingeving was om gelijk een nieuwe bestemming uit te zoeken. Een tropisch eiland? Bali waar ik zoveel over gelezen heb? Of Oman of IJsland? Misschien moet ik juist wel meer out-of-the-box denken en naar een echt onbekend land gaan. Er zijn zoveel mogelijkheden en vliegtickets binnen Europa zijn al helemaal goedkoop. Maar uiteindelijk ga ik op reis om nieuwe dingen te ontdekken die ik leuk vind en om te ontspannen. Niet omdat ik er over kan bloggen. Daarom heb ik besloten om nieuwe plannen nog even uit te stellen en me af te vragen op wat voor vakantie(s) ik nou echt wil. En of dat nu ver weg is of dichter bij huis, maakt me niet zo veel uit. Ik laat me dit jaar graag verrassen.

Heb jij al plannen gemaakt voor het komend jaar?

1 reactie op “Keuzestress & een terugblik op mijn reisplannen

  1. Mijn blog rond overdekte markten en hallen in Frankrijk kan misschien helpen bij het maken van een keuze.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: