Persoonlijk

Mijn doelen voor 2019

De laatste paar maanden was het vrij rustig op m’n blog, maar ik heb in de tussentijd zeker niet stil gezeten. In dit artikel blik ik terug op het afgelopen jaar en bespreek ik mijn doelen voor het komende jaar. 

Een jaar vol veranderingen

Het afgelopen jaar is er best veel gebeurd. Naast allerlei leuke reizen, verhuisde ik deze zomer van Enschede naar Rotterdam, ging ik aan de slag met mijn eigen bedrijf, was ik druk met solliciteren en ging ik aan de slag met een nieuwe baan. Hierdoor kwam het bloggen een beetje stil te liggen. Er ging veel tijd zitten in mijn eigen schrijf- en fotografiebedrijf, waarvoor ik trouwens ook blogde, en er ging veel tijd en energie zitten in het solliciteren. Gelukkig vond ik al snel wat nieuws en werk ik nu met veel plezier als content marketeer. En daarnaast werk ik één dag in de week aan mijn eigen bedrijf.

Bucketlist-terugblik

Een snelle blik op mijn bucketlist voor dit jaar en ik zie dat ik lang niet alles heb gedaan. Paardrijden blijft zeker op mijn lijstje staan en ook het maken van een kookboek lijkt me nog een tof plan. Het afgelopen jaar heb ik wel een mega-shake gegeten (en dat was ook echt mega), bezocht ik verschillende steden in Nederland, ging ik naar de zee en ging ik op Spaanse les. Ook ben ik naar verschillende meetings geweest voor bloggers en ondernemers en ging ik naar een fotografie workshop. Het komende jaar wil ik een aantal dingen aan m’n bucketlist toevoegen en ook uitvoeren 🙂

kopenhagen

In Kopenhagen

Reisplannen voor 2019

Het afgelopen jaar bezocht ik weer prachtige steden, zoals San Sebastiaan, Brussel, Lissabon en Kopenhagen. Langzaam ben ik aan het nadenken over volgend jaar en het jaar daarop. Aankomend jaar zou ik graag naar Marrakesh gaan voor een weekend/week en daarnaast een stad of gebied in Europa bezoeken, zoals het noorden van Engeland of misschien wel Oost-Europa. Dat zijn nog niet zo veel reisplannen, maar dat komt omdat ik Japan in gedachte houd voor 2020. Dit land staat al jaren op nummer 1, dus tijd dat ik hier eens heen ga. Ben je hier wel eens geweest en heb je er een blog over geschreven? Ik lees graag al je tips!

Blogplannen

Dit jaar wilde ik graag meer interieurpost toevoegen aan mijn blog. Er kwam een mooie klusupdate over mijn slaapkamer online, maar omdat ik (weer) ga verhuizen, heeft dit project stilgelegen. De kamers zijn nog niet helemaal af naar wens, maar ik zou nog een mooie tussenupdate kunnen plaatsen. Ik hoop na de verhuizing begin volgend jaar hier wat meer artikelen over te plaatsen. Verder ligt er nog genoeg op de plank qua reizen en leuke hotspots in Nederland. Daarnaast wil ik ook mijn eigen bedrijf verder uitbreiden met meer shoots en schrijfopdrachten.

Wat zijn jouw doelen voor 2019?

0 reacties op “Mijn doelen voor 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: